Mandlový krém 
 Nejprve v míse smíchejte moučkový cukr a máslo, abyste vytvořili nadýchanou směs. Nyní do směsi postupně vmíchejte vejce a mleté mandle a střídejte je. 
 
 Vrstvení dortu a pečení
 Nyní položte první vrstvu listového těsta na plech a na těsto rozetřete první vrstvu mandlového krému, přičemž se vyhněte okrajům těsta. Pokud máte po ruce malou korunku, můžete ji nyní schovat. Případně můžete schovat cukrovou ozdobu. Navlhčete okraj listového těsta trochou vody a položte na něj druhou vrstvu listového těsta. Konečky prstů přitiskněte obě vrstvy listového těsta k sobě na okrajích, aby se spojily. Špičkou nože nakreslete na dort mřížku. Potřete koláč žloutkem a pečte v troubě při 180 °C (170 °C) přibližně 40 minut. Po upečení bude mít koláč krásnou zlatohnědou barvu. Jakmile koláč na Tři krále vychladne, můžete ho podávat.